Beccis

Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av beccis - 26 augusti 2012 21:33


Hahahahaha!

Han gör´t igen... Vem behöver träna på ett gym när man har sin egen Haggish?!


 

Av beccis - 26 augusti 2012 21:20


Det känns bra när man på söndag kväll kommer på att enda lediga tiden jag har nästa vecka är torsdag kväll och söndag. Ja, förutom mina raster då. Glömde nämligen bort att vi har möte imorgon kväll på jobbet, med andra ord jag stannar kvar när jag slutat så jag hinner gymma och sen dags för möte, tisdag och onsdag kväll jobbar jag och torsdag efter jobbet är det afro igen och sen 4:e gympasset (gymmar mån-tors). Fredag jobbar jag ju hela dagen och kvällen och samma sak på lördag - jobbar på Tyresö Festivalen. Söndag är jag ju ledig men då ska jag antagligen träffa min ungdom (jobbar ju även som kontaktperson, har inte alla typ 3 jobb?).

Kommer bli en kul vecka, tycker om när det är mycket på en gång =)

Av beccis - 26 augusti 2012 15:28


Hösten är här, på riktigt!  Älskar regnet, men jag hade egentligen velat att ovädret kom i kväll istället. Finns inget bättre än att få somna till ljudet av allt regn.


Festade ju lite igår, bakis idag :( Jag blir aldrig bakis i vanliga fall men den här gången blev jag ju tydligen det. Skumt. Pratade även med min polare igår som bokar in tatueringstiderna. Vi kom fram till att en hel söndag bokas in för min del... Min kropp kommer må otroligt bra efter en hel dags tatuerande. Ska göra inte mindre än 3st nya tatueringar samt fixa till lite på den tatueringen jag redan har över revbenen. Nu tänker väl folk - shit, 3 nya tatueringar. Hon kommer ångra sig alt hon är ju inte riktigt riktig... Haha, älskar tatueringar, har alltid gjort, kommer alltid att göra. Min första gjorde jag när jag va 18 år och jag tycker fortfarande lika mycket om den idag som jag gjorde då. Jag är heller inte en sån som gör tatueringar efter impuls eller så, mina tatueringar står för någonting och dom är noga utvalda och jag har velat haft dom i mer än ett år innan jag gjort dom. Tycker däremot inte om när det blir för klottrigt. Har funderat på att göra en sleve men det blir lätt klottrigt och för mycket. Plus att det är ganska skönt att kunna dölja sina tatueringar om man vill. Inte många som skulle tro att jag har en tatuering över kroppen som är en halv meter lång, eller att min första tatuering är 2 dm. Den här gången ska jag iaf göra min första lilla tatuering, ev med lite färg i också, får se hur det blir. En stor tatuering, en liten och en text. Ena på högra sidan, under revbenen, andra nere på foten och den 3:e nere vid ankeln.


Lite bilder från gårdagen:


                                                                                                                                        

                                                                                                               



 


Jag har skaffat mig en nny hobby också. Det är - Vad kan vi hitta i Johannas väska denna helg?!


När vi hade vår öl/ciderrunda inne på söder för 2 veckor sen så hdae hon stenar i väskan, förra helgen när vi åkte in till grönan hade hon ett plastägg (sånt till påskris) i väskan, och denna helg hade hon EN strumpa i väskan... Mycket rolig väska måste jag säga!





Av beccis - 26 augusti 2012 11:05


Hagge är inte frisk på en fläck!


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards