Beccis

Alla inlägg under mars 2009

Av beccis - 8 mars 2009 00:15

testar att blogga med mobilen. Haha. Får mig att tänka på den där gamla tv- reklamen "tja det är cilla" "tur att man har mobilen". Tror det var för comviq, underbar reklam iaf =)

Av beccis - 7 mars 2009 19:32


Jag har kommit på att jag måste lära mig hur man mobilbloggar. Det händer ju ofta något roligt på jobbet, om itne annat så är det ganska roliga människor som jag jobbar med. Men iaf, alla dom här roliga sakerna har jagglömt bort när jag väl kommer hem igen vilket kanske inte är så bra, men om jag börjar mobilblogga så kommer jag kunna blogga stup i kvarten, roligt va?


När jag ändå är inne på jobb kan jag berätta att en kollega ska gifta sig om ett par månader. Jag och Jessica har erbjudit oss att klä ut oss till 2st vita duvor som kan springa omkring istället för att man köper vita duvor som man sedan släpper ut (om man nu hade tänkt sig det, lite överdrivet kanske). Sen kom vi på att det säkert är svårt att få tag i just duvdräkter men kycklingdräkter finns det nog. Hon nappade inte på vår idé. Konstigt...


Mat

Av beccis - 7 mars 2009 19:25


Jag har fått någon konstig noja på fräsch mat. Ni vet, som inte smakar fett någonstans. Så igår blev det lax med potatis och spenat, Micke som inte alls tycker som mig käkade fiskpinnar och potatismos...Inte fräscht.

Idag blev det kyckling med bulgur och tsatsiki. Mmmmm, gott! Undrar vad det blir imorgon.


När vi skulle inhandla detta idag skrattade Micke åt mig, han verkar inte förstå att en tjej över 20 år måste börja tänka på vikten. När man va yngre räckte det med att man fuskade med maten i ett par dagar så såg man riktigt smal ut, gör man det samma idag sväller man bara upp och går omkring och ser gravid ut..Vad gick fel?

Av beccis - 6 mars 2009 22:08


Jag har tänk på en sak. Den dagen då vi köper ett radhus eller villa ska jag se till att det inte bara är ett fint kök, stort badrum och en ordentlig garderob. Jag ska ha ett arbetsrum också. Ett rum där alla papper kan soteras iordning och upp på hyllor, alla böcker kan få vara upppackade, ett stort fint skrivbort och en riktigt skön aerbetsstol samt en riktigt härlig fåtölj. Det ska öven finnas ett stort fönster som går att ha öppetså jag äntligen kan få röka inomhus igen. Jag vet att det låter lite äkcligt med att röka inomhus men alla ni som röker vet hur gärna man vill kunna ta en cigg samtidigt som man sitter framför datorn och jobbar med något, ni vet när man är så där inne i arbetet så man är rädd för att lämna datorn för att kunna ta en cigg. Hur härligt skulle inte det vara?

Fåtöljen jag snackade om ska jag ha i ena hörnet av rummen så jag kan sitta där och läsa när jag vill eller krypa upp med datorn i knät och låta mig slukas av någons blogg ellerliknande.


Åhh...Jag längar! Jag vill kunna köpa nåt nu! Man kanske ska pallra sig iväg till banken någon dag och se om ett lån är möjligt eller inte. Kanske är drömmen närmare än man tror?...


Av beccis - 5 mars 2009 17:05


Nu är det igång. Direkt när jag kom hem från jobbet idag var det dags att töja, trots att min kära mor itne alls tycker att detta var en speciellt bra idé. Tur att man är över 18 och får bestämma själv ;) Nu är mina hål 1,6 mm...Inte mycket att skryta om men nästa gång det är dags för töjning blir dom 3mm, sen är det inte långt kvar =)


Av beccis - 5 mars 2009 08:14


Vaknade med panik imorse. I samma stund som väckarklockan ringde slog det mig att "Helvete! Jag har en möte inbokad 30 min innan jag räknat med att börja jobba idag!!!" Kastade mig ur sängen och in i duschen, hann knappt bli ren innan jag var tvungen att slänga mig ur duschen och sätta igång mitt tevatten! Nu ska jag göra iordning det sista och sen springa ner till bussen...

Av beccis - 4 mars 2009 23:20


Tidigare skrev jag ju om min tangent som börjat krångla, men det löste sig ju sen. Efter ett tag började en annan tangen att krångla, löste det också. Och sen en till...Nu börjar jag blir lite irriterad så jag skakar hela datorn och jag märker att jag tydligen inte ska äta kexchoklad över tangenbordet...Då börjar tangenterna krångla...Datorn tycker inte om kexchoklad...

Av beccis - 4 mars 2009 23:11


Idag mellan klubben och kvällsverksamheten drog vi ner till Centrum för att äta lite...Kan tydligen vara bra har jag hört nånstans...Iaf, på kebaben jobbar en kille som alltid är väldigt trevlig så jag har funderat på om han bara är väldigt trevlig eller om han försöker flirta...Idag fick jag mitt svar.


Jag går framför att beställa, mina kollegor har redan beställt


Kebabkillen: Är du här med din pappa? - Ser frågande ut

Jag: Nej, de är mina kollegor.

Kebabkillen: Jaha, hmm,säg inte att jag frågade det...Är du gift föresten?

Jag: Nej.

Kebabkillen: Jaha, så du är singel? - Ler ordentligt

Jag: Nej, inte det heller.

Kebabkillen: Öh, okej... Är du svensk? - Ler inte längre

Jag: Ja, eller nej, jag är halvchilenare.

Kebabkillen: Okej, du är väldigt söt iallafall. - Ler igen


Allvarligt talat, jag vill ha min mat inte ett ragg!

Han passade även på att ta reda på mitt namn när jag skulle betala med kortet så tilltalar han mig med mitt namn hela tiden...Måste byta matställe, plus sluta betala med kortet...



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards