Beccis

Alla inlägg under mars 2009

Av beccis - 18 mars 2009 09:19


Carita kommer tillbaka till jobbet och jobbar mina kvällar och helger - Underbart!

Micke blir erbjuden nya jobb hela tiden.

Lost har börjat igen!

Vero och Göran kommer på middag i helgen, ska bli jätte trevligt.

Våren är här!!! - Jag ska gå till jobbet idag =)

Av beccis - 17 mars 2009 21:28


ÄNTLIGEN!!!! Lost är tillbaka! Underbart!!!!!


Ni anar inte hur lycklig jag är...Däremot känner jag mig samtidigt lite dum eftersom det redan ligger på avsnitt 9 i USA...Men men, man har ju internet =) 1:a avsnittet sänds ikväll.. HURRA!!!!

Av beccis - 15 mars 2009 21:12


Skrev tidigare om mina klänningar...Nu är aktionerna över och jag fick den gråa..Men den rosa var det någon annan som budade över mig på. Men om jag har tur så läggs det ut nya klänningar snart, men den gråa är iaf min =)




Av beccis - 15 mars 2009 15:05


Jag älskar tradera...Förut trodde jag att man bara kunde köpa beg kläder där men nu för tiden finns det massor av säljare som använder sig av tradera. Väldigt bra när man letar klänningar att ha på bröllop =)


Just nu håller jag på att buda på dessa 2

Av beccis - 15 mars 2009 00:15


I sköna gröna Tyresö har vi en stor mast som det står Tyresö på med röda lysande bokstäver. Denna mast finns i ett område som kallas "masten" (då döpt efter denna mast). Även busshållplatsen heter "masten". Av en händelse började vi duskutera just denna mast och jag berättade att för några år sedan stod det "masten" på den i samma röda färger som det idag stor Tyresö med. Detta sa ungdomarna att det inte alls stämde utan att jag fått för mig det bara. Även vissa av mina kollegor påstod detta. Detta ledde till världens diskution med vadslagning m.m

Efter lite samtal och så fick vi till slut reda på att det visst stått masten på den i flera flera år...


Nu till det roliga...Jag ringde ju då min mormor eftersom hon bott här i ca 100 år plus att hon jobbat på kommunen innan hon gick i pension. Hon av någon borde ju ha koll på detta. Det jag fick till svar var: Vadå? Det står väl fortfarande masten???  - Enligt en annan källa byttes detta ut år 1999, alltså 10 år sedan.


Hahahaha. Vad söt hon är min mormor, verkligen noll koll =)


För er som inte är Tyresöbor så ska ni veta att alla från Tyresö har koll på vad masten är eftersom detta är det första man ser när man svänger in mot Tyresö. Och när man bor på en halvö som man aldrig lämnar finns det inte så mycket roligare saker att diskutera om vårt lilla samhälle. Haha

Av beccis - 14 mars 2009 17:29


Varför vill ingen jobba en lördag? Det borde ju minst finnas en person som bara sitter och väntar på att jobbet ska ringa och be dom jobba..Det är trots allt finanskris men nej, alla är upptagna! På en lördag! Det är ju inte klokt. Aja, vi får väl kara oss på 3 pers när vi har över 100 ungdomar som löper amok på gården...


Valium tack!

Av beccis - 14 mars 2009 11:33


Vilken kväll jag hade igår. Det råkar ju vara min helg att jobba igen... Ungdomarna var heeelt galna, full rulle hela kvällen men det var hur kul som helst. Ett tag satt vi och funderade över om det var fullmåne eftersom ungdomarna var som dom var. Haha...


Aja, kul hade man iaf =)



PS. Min karl leker med dom stora grabbarna nu...Han är nämligen numera en sk myndighetsutövare... Ordningsvakt alltså =)

Av beccis - 11 mars 2009 23:21


Allt är så himla roligt just nu. Tjejgruppen vi har jobbat med som ska hjälpa oss att arrangera tjejmässan (som nu ärflyttad till nästa vår) har varit så himla duktiga så ev kommer jag och Jessica dra iväg med tjejerna på festival i maj. Festivalen är i nynäshamn så vi blir borta hela helgen, tjejerna blev helt lyriska idag när jag frågade vad dom tyckte...Haha, skit kul!


Balen rullar på, känns som om jag har stenkoll på allt. Underbart! De elever som är med i komiten i år verkar vara riktigt taggade, alla jag har pratat med utanför mötet verkar ha olika ideér och på tisdag när vi har vårt nästa möte har flera stycken lovat att komma med färdiga förslag på hur inbjudningskorten ska se ut. Jag har redan fått höra på hur de olika förslagen kommer att se ut...Spännande =)


Förutom det ska vi kasta ihop ett varlborgsdisco i år igen men denna gång gör vi det tillsammans med Dj-gruppen och vår tjejgrupp. Riktigt grymma ungdomar på alla sätt och vis. Det är nästan så att dom pushar på oss mer än vad vi pushar på dom...Haha.


Sen är det planeringen inför sommarkollot som är i full gång. Ser verkligen fram emot att jobba på kollot i år. Efter ett år i verksamheten så är det faktiskt helt underbart att få vara ute i 3 veckors tid och bara ha det mysigt i solen med alla galna kids.


I helgen är det även min jobbhelg. På fredagen är blir det en ganska lugn kväll med maffia filmer som rullarmen sen på lördag är det schalgerför hela slanten. Vi visar schlagerfinalen i biiorummet, det blir musikfrågesport med inriktigt schlager och självklart även singstar med schlagerlåtar =)


Varför kan det inte jobbet alltid kännas så här bra? Just nu skulle jag kunna jobba hela tiden känner jag =)




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards