Beccis

Alla inlägg under mars 2009

Av beccis - 25 mars 2009 22:33


Kvällen äckelafton är nu avklarad och för att även låte er njuta lite av denna fina 3 rätters middag så tänkte jag skriva ner vad våra ungdomar "glatt" kastade i sig.


Förrätt:

En puddin gjord av gelatin. I denna fanns det överkokade snabbmakaroner kokade i vatten med vinäger. Det var blåbär i detta. På toppen av puddingen låg en stor klick med pepparrot. Sedan lite olivolja.

Dricka till var ett glas vatten med en hel äggula i.


Varmrätt:

Hamburgare bestående av ketchup, senap, saltgurka, mörkchoklad och wasabi. Ingen dricka.


Efterrätt:

Chokladpudding med knaperstekt kalkonbacon och kalvfrickadeller (barnmat). På toppen hade vi kaviar gömt under massa grädde.

Dricka: Coca cola med spad från saltgurkan samt olivolja.


Nu kan ni testa detta hemma och sedan meddela mig vad ni tyckte =)

Av beccis - 25 mars 2009 17:31


Äh! Vi kör äckelafton på gården istället =)

Av beccis - 24 mars 2009 18:44


Japp, då va man svartskalle igen då. Kände mig lite blek så Micke fick färga mitt hår idag. Micke är faktiskt en riktigt bra karl när man tänker efter. Han lagar mat, tvättar (idag iaf), färgar mitt hår, tjänar pengar, låter mig köpa skor m.m Vad mer behöver en tjej som mig?





Av beccis - 23 mars 2009 17:12


Men det är knappt...Haha. Nej, så illa är det inte. Igår em försvann det mesta av illamåendet så jag drog och jobbade idag. På väg till jobbet kom det tillbaka, men jag ignorerade det. Sen gick det över, och kom tillbaka. Jobbigt det där med att bli dålig pga mat, det känns liksom i hela kroppen.


Aja, nu är jag hemma hos mamma och har precis varit ute med hundarna och snart ska jag tillbaka till jobbet.

Av beccis - 21 mars 2009 22:40


Jag är absolut inte bakis har jag precis konstaterat. Jag har antigen blivit magsjuk (väldigt osannoligt eftersom jag aldrig blir det) eller så va de nåt konstigt med pizzan jag åt idag. Det va efter att jag ätit min pizza som illanmåendet kom. Aja, allt jag lyckats äta idag finns inte längre i min kropp... Nu är det bara frossan och värken i kroppen som ska gå över, och jag har inte ens Micke hemma som kan tycka lite synd om mig =(

Av beccis - 21 mars 2009 21:44


Allvarligt talat...Jag mår så jävla illa just nu.  Vero och Göran va hos oss på middag igår och det dracks endel rödvin...Ingen större fara, blev inte mer än lite salongsberusad. Vaknade i morse och mådde hur bra som helst. Men! Ju mer tiden gått idag ju mer illa har jag mått och just nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen...Jag vill bara spy! Faktiskt.

Ska det vara så här? Är det så när man blir äldre att baksmällan kommer några timmar senare än vad den borde? Ändå har jag hällt i mig massor av vatten idag för att vara lite snäll mot min kropp, hjälper det? NEJ!

Av beccis - 20 mars 2009 16:53


Jag älskar att jag hittade mig en privat kock till karl =) Man kan bjuda över vänner på middag och aldrig behöva oroa sig för maten eftersom kocken fixar..Underbart!

Funderar på att skaffa barn snart så jag får städhjälp om några år. Haha. Då ska jag sitta i soffan och rulla tummarna medan ungen städar och karl lagar mat. Låter väl som en bra idé, eller???



Förövrigt kan jag meddela alla som varit lite oroliga för sin säkerthet att det går bra för mig med körning. Jag är till och med ute i trafiken och kör =) Men känner ni er fortfaranderooliga kan ni köra över pengar till mit konto och då bidra till fler körlektioner vilket i sin tur leder till en slags försäkring för er del... Ja, eftersom jag blir bättre och bättre på det här med att köra bil alltså. Det är bara att börja köra över pengar. Så!

Av beccis - 19 mars 2009 23:07


Sitter just nu med att glas rött och kollar på Lost. Kan det bli bättre?

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards