Beccis

Alla inlägg den 18 februari 2009

Av beccis - 18 februari 2009 22:23


Sitter här hemma och saknar min sambo och kompå att sist vi hade tid att umgås med varandra var under vecka 6...Det är vecka 8 nu...hmm


Eftersom Micke jobbar varannan vecka, och då nätter så ser vi i princip inte varandra den veckan. När han är ledig har jag fortfarande mina arbetstider vilket innebär att jag jobbar måndag och onsdag kväll plus var 3:e helg.


 Detta innebär då att vi har tid att umgås med varandra varannan tisdag och torsdag kväll och varannan helg, om det inte råkar vara så att min jobbhelg inträffar under en av hans lediga helger vilket då innebär att vi under den månaden kan umgås sammanlagt 4 vardagkvällar plus en helg.

Konstigt att det känns som om man alltid är ensam....


Samtidigt har jag aldrig känns mig så trygg och älskad som jag gör när jag får ligga i Mickes famn och bara ta det lungt och skratta åt allt dumt Micke kommer på.


Oavsett om vi inte får så mycket tid tillsammans som det ser ut idag så älskar jag dig Micke. En dag går vi i pension och flyttar utomland, precis som vi bestämt =)



Av beccis - 18 februari 2009 12:39


Jag har aldrig tillhört den kategorin människor som längtar efter att få åka till Thailand och efter december så har jag mina anledningar men nu är det ju faktiskt så att ett pat vänner ska dit och gifta sig och har bjudit ner oss till bröllopet. Så nu med hjälp av Henke börja vi få lite koll på hur vi ska göra med bokningar och så.


Som det ser ut just nu tillbringar vi första veckan på Koh lanta där bröllopet kommer atta vara. Jag har kollat runt lite och bestämt mig för att Long beach verkar vara ett bra ställe att bo på (får se om Micke håller med), sedan drar vi en vecka till Phuket och sen direkt hem. På det sättet blir resan ganska smidig...Flyg med Thai air till Bangkok (reser man med Thai air bjuder dom på ett inrikesflyg tydligen), sedan flyg till Krabi, därifrån taxi till Koh lanta, efter en vecka i Koh lanta tar vi en båt som tar ca 4h över till Phuket och är där en vecka och sedan flyger vi därifrån direkt hem till Stockholm. Hade tänka tt passa på att se Bangkok men om ni Thailand är så underbart som alla säger så kan vi ta Bangkok nästa gång vi drar dit...


Synd att resan inte är fören i Januari...Vill till solen nu!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards