Beccis

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av beccis - 15 februari 2009 16:29


Igår va jag ju som sagt hemma hos mamma på fika och passade då på att kolla hennes iphone då Vero visat på Görans iphone hur man får fram sim-kontakterna. Detta funkade inte på mammas så efter jag pillat i några minuter hittade jag hur man skulle göra så blev det fixat. Mamma har själv hållt på i flera dagar med detta. Jag har aldrig ens ägt en ipod så hur jag kunde få fram kontakterna på en iphone måste bero på att jag är väldigt teknisk helt enkelt.


Senare visade mamma att på hennes nya dvd kan hon sätta in usb minnet och genom det kolla på film. Väldigt bra tyckte jag och kom på då att det borde vara detsamma med vår externa hårddisk. Idag kollade jag på Mickes ps3 och insåg att man kunde göra samma sak där. Så nu sitter jag och kollar på film på vår stora tv genom ps3:an istället för att koppla ihop datorn med tvn. Väldigt bra =)


Teknikens under alltså...

Av beccis - 15 februari 2009 08:26


Jag ligger nerstoppad i sängen, har knappt sovit i natt då jag vaknat ca femtioelva gånger. Fortfarande feber... Jag tror jag kan ha åkt på halsfluss eller nåt men jag märker väl om jag mår bättre ikväll eller tvärt om.


Pratade precis med Micke som hade ramlat över en artikel någonstans om att det diskuterades om att förbjuda rasistiska kläder på fritidsgårdarna, alltså de personer som gick klädda i hängselbyxor, känger och var rakade skulle inte få komma in.

 Då undrar jag så här...Hur 17 ska man kunna få dessa personer att ändra sig om man stänger ut dom istället för att låta dom komma in på verksamaheten där man kan skapa en relation plus föra en diskution om klädvalet? Vad är de för folk som kommit på denna dumma idé? Är det en fritidsledare så hoppas jag att denna person starkt funderar på att byta jobb. Som att problemet skulle försvinna om jag stänger ut det? Nej, tror inte de...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards