Beccis

Alla inlägg under april 2009

Av beccis - 10 april 2009 14:23


Ni ser ju hur snygg han är! Man vill ju bara äta upp honom!!!

Av beccis - 10 april 2009 14:18


Igår var det premiär här hemma med grillen. Stefan, Vero och Göran kom över på middag. Väldigt trevligt. Senare bestämde sin opjkarna för att dom på måndag ska ha en tv-spelskväll. Jag och Vero vill ju gärna slippa detta så vi ska istället dra iväg och dreggla till Vin dieseli nya "fast and the furious". Jag lääängar!

Drömde här om natten att jag träffade Vin diesel och att han skrev sin autograf på min höft (?!) och att jag sedan lät tatuera in detta. Skumt...


Aja, nu ska jag väcka min karl som tydligen tror att man ska sova jämt. Vi ska nämligen iväg till The Stiverts och äta middag. Lyx! =)

Av beccis - 9 april 2009 00:30


Japp. Jag har varit och sett Jeff Dunham live! Helt underbart. Riktigt roligt faktiskt. Han körde massor av saker som jag inte sett tidigare och var uppdaterad på svenska grejer. Minuset var däremot att showen var i Kista av alla ställen och att insläppet var redan 2 timmar innan allt började, men det var det värt.


Fick även tillbaka min telefon idag från reparationen. Känns skönt att få tillbaka den =)


Jag hade en bra körlektion idag. Allt gick bra. Snart är det rosa kortet mitt! Förhoppningsvis...


Och som pricken över i:et så hade jag en skön arbetsdag på 4h och 15 min... Varför kan inte sånna arbetsdagar vara oftare för?


Av beccis - 7 april 2009 22:04


I mitt påskägg i år vill jag få en Toyota Rav4. Jag är heeelt såld på denna. JAG VILL HA!!!


Den drar dessutom bara 0,7 l/milen...


Nån som vill bidra med 100000 kr???

Av beccis - 7 april 2009 16:40


Varför kan det inte alltid vara så här? 2 av veckans 4 arbetsdagar har redan gått och jag känner itne ens av att jag jobbar.. Hmm, skumt. Imorgon jobbar jag i 4 timmar och 15 min. Hur ska jag orka?? Haha


Jag gjorde bort mig idag föresten. Jag pratade om att jag skulle ha körlektion innan jobbet imorgon och skulle bli avsläppt ute på vår parkering så jag inte skulle komma försent. Helt plötsligt skulle alla, ALLA på jobbet stå där ute och vänta in mig bara för att se hur jag körde. Vaktis skulle dessutom se till att köra efter mig under hela min lektion bara för att stressa. Allvarligt talat, jag jobbar på ett dårhus. Man kanske borde läst det finstilta i kontraktet innan man skrev på....

Av beccis - 6 april 2009 22:36


Började dagen med att vara ute på baksidan i solen. Fixadelite och sen satt ochläste. Vid 16 tiden drog jag hem till mamma och gick ut med hundarna och sen upp till Krusis för att "jobba". Det kom hela 9 ungdomar allt som allt och jag spleade biljard och pingis... Tur att det är semestertider om några månader så man inte sliter ut sig själv =P

Av beccis - 5 april 2009 20:51


I natt drömde jag om dig. Fast samtidigt kändes det inte som någon dröm. Du kom för att säga farväl, att säga att du inte glömt bort mig, men att du haft fullt upp med att ta hand om din familj. Du hade även meddelanden till mig. Saker gällande framtiden. Om detta nu kommer hända så vet jag att det är din förtjänst. Men varför var du tvungen att lämna mig för? Jag kände ju att du var där, hörde din röst, kände din värme. Du höll om mig så hårt. När jag vaknade kändes allt så verkligt. Som om vi precis hade pratat med varandra. Men nu fanns du inte kvar. Jag kunde inte längre se sig. Men jag kände fortfarande din närhet.


Tack för dina fina ord. Du kommer alltid att finnas med mig. Jag släpper dig aldrig!


Det är så tungt nu. Allt på jobbet påminner om dig. Allt du skulle varit med på är nu. Jag väntar varje dag på dina samtal  om hur vi ska jobba men också vad vi ska göra för kul när vi är lediga. Fan Johan! Valorg, balen, sommarkollo, du var ju med på allt och nu finns du inte där längre.


Kom tillbaka!

Av beccis - 5 april 2009 19:08


Idag har jag fått hjälpa av Stefan med att åka och handla hem trädgårdskalk m.m så att vår mossa försvinner. Sen köpte jag även en soppborste till uteplatsen samt bambufacklor. Mysigt! Om jag har tur med vädret så ska allt fixas till helgen =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards