Beccis

Alla inlägg under september 2008

Av beccis - 22 september 2008 08:36


Snart är vårt hem klart. Målaren håller just nu på medvårt sovrum...Nice.


Snart är det även dags att börja på en ny arbetsvecka... Jobbar kväll på måndag, torsdag, fredag och lördag. Ska på utbildning på tisdag och onsdag förmiddag. Micke jobbar också den här veckan men eftersom målaren är här så kommer han antagligen sova i kärrtorp dom första dagarna så vi kommer väl om vi har tur se varandra 2ggr den här veckan.


Vem kan påstå att man som sambos träffas för mycket???

Av beccis - 19 september 2008 17:13


Det har varit en jobbig vecka... I onsdags började dom fixa med vårt vardagsrum och hallen så vi har bott i sovrummet och knappt kunnat vara i köket pga möbler. Idag när jag kom hem från kursen jag varit på var vardagsrummet och hallen klart. Så snyggt! Äntligen känns det som om att man bor hemma hos sig själv =)

 Jag ska sätta in bilder på vårt fina hem nästa vecka då även sovrummet och köket är klart.


Som jag skrev tidigare var jag på kurs idag. OCN utbildning. Handlar om att ungdomarna i verksamheten ska kunna få ett ordentligt intyg med poäng när dom deltagit i någon grupp. Detta intyg visar vad ungdomarna har fått lära sig  m.m och detta ska då kunna visas upp i framtiden på arbetsplatser m.m Än så länge hänger man med... 

 Ju mer tiden gick ju mer förvirrad blev jag av alla dessa godkännanden från OCN sweden, interna och experna kvalitetssäkringar, paneler, programplaner m.m Helt plötsligt undrade jag vad fan jag gett mig in på!

 Till slut klarnade det och nu känns det lite bättre. Höll på att bli riktigt borta där ett tag.. Haha.

  Nästa vecka är resten av kursen och sen är grundutbildningen klar. Sen är det dags för hendledarutbildning eftersom vi som bara gått grundutbildningen egentligen inte är berättigade att göra nånting med vår kunskap utan måste bli handledare först. Knepigt......


Med andra ord! Äntligen helg!!!

Av beccis - 14 september 2008 14:36


Kan inte påstå att jag mår speciellt bra dagen efter att jag fått i mig 1½ flaska rödvin och några öl... Ska aldrig mer dricka alkohol!

Av beccis - 12 september 2008 16:08


Idag fick vi hem brev från Tyresö bostäder där dom meddelar att dom påbörjar vår make over av lägenheten på onsdag!!! Jippi! Äntligen av med de gräsliga färgerna. Först ut är vardagsrummet =)

Av beccis - 12 september 2008 16:04


Det ser så mysigt ut när 2st ulltussar ligger tillsammans och sover...



Av beccis - 12 september 2008 16:03


Så här ser man ut när matte har jagat en med kameran och störd en för länge...



Av beccis - 11 september 2008 21:01


Imorse när jag vaknade mådde jag skit dåligt poch hade lite feber så jag bestämde mig för att vara hemma en dag och få det överstökat istället för att vara hemma en längre tid sen.


Sen på kvällen gick jag över till Manolo och Florence och blev bjuden på middag. Skönt att itne behöva laga maten själv.


På lördag blir det inbördeskrig mellan chilenarna i Tyresö för då har Magallanes och Bollmora inter match. Ska bli intressant att se =)

Av beccis - 10 september 2008 22:11


...Sjuk? Det är frågan!


Jag är ju en sån där otrolig människa som alla vill vara. Jag är alltid stressad och blir därför ALDRIG sjuk. Eller nåt.

 Hade feber tidgare ikväll och hade lust att bara få sova bort några dagar, kände mig heeelt död. Nu har jag ingen feber alls men känner mig fortfarande död. Det är så jävla typiskt. Jag går runt i ca 2 månader och känner mig halvdålig men blir aldrig riktigt sjuk, och därför inte riktigt frisk heller.

 Nån gång vore det väldigt skönt att bara få vara hemma 3-4 dagar och ha hög feber och sen vara frisk istället. Men nej! Är man en stressad person som har svårt att koppla ifrån sig saker så tränger man undan sjukdom också. Vad fan är det för jävla påhitt!


 Förra året var jag hemma några dagar sammanlagt för att jag mådde dåligt, men var det för att jag hade feber? Nej, magkatarr!

 Detta borde egentligen innebära att jag skulle kunna vara en väldigt bra chef eftersom jag skulle vara påjobbet jämt, eller i värsta fall jobba hemifrån. Hmm...En dag kanske...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards