Beccis

Alla inlägg den 30 september 2010

Av beccis - 30 september 2010 22:00


Vad är det för reklamer vi ser på tv nu för tiden egentligen?


Det går nån reklam nu som handlar om nån ny deo så du "vågar lyfta på armarna efter rakning", tydligen blir man irriterad udner armarna och efter rakning och vågar inte visa upp det. Jag vet inte hur det är med er men jag får då inte utslag eller sånt efter att jag rakat mig under armarna, hur illa ska man raka sig för att det ska gå till? Konstigt.


Sen finns det reklam om intensivtoning som täcker gråa hårstrån som en modell sitter och bubblar om. Allvarligt talat, det finns väl inte en enda känt modell i hela världen som går till ica och köper hårfärg? Dom går till sin frisör och fixar... Vem försöker dom lura?


Eller den bästa reklamen, gubben som ramlat ner i brunnen sen en vecka tillbaka och äntligen lyckats ta sig upp och nu ska ha ner sin laptop och mobilt bredband för att ha nåt att göra nästa gång han trillar i. För det första får han knappt plats i brunnen (han är rätt runt) så för att han ska råka ramla ner är ju helt omöjligt. För det andra så efter att han varit där nere utan mat i en vecka har han knappast kraft nog att klättra upp. Och för det tredje så borde han vara mer sliten och dess utom betydligt smalare när han väl kommer upp igen efter en vecka...


När ska dom bra reklamerna kommer tillbaka igen? Förut gick reklamen ut på att folk skulle roas eller liknande för att då skulle saker säljas, nu går tydligen reklamerna ut på att reta gallfeber på folk och på så sätt få dom att komma ihåg vilket varumärke reklamen handlade om. Dåligt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards