Beccis

Alla inlägg under november 2008

Av beccis - 19 november 2008 18:39


Nu snöar det ute igen men nu ligger faktiskt snön kvar =) Iallafall tills imorgon.


Jag ärfortfarande trött i hela kroppen och dagarna på jobbet är skit jobbiga eftersom jag inte orkar göra nånting. Skulle jag lägga mig ner någonstans skulle jag somna...Inte bra.


På lördaghar jag och Jessica schlager afton på gården. Det ska bli så himla roligt! Vi jobbar ju aldrig kväll tillsammans så därför kommer det bli extra roligt. Haha


Nä,nu ska jag fortsätta slappa i soffan...Kanska ska kolla på någon film med mupparna sen, måste ha nåt att skratta åt =)



Av beccis - 16 november 2008 16:00


Ibland kommer jag o tänka på allt kul jag ska göra imitt liv...Detta är det jag kommit på hittills:


Ställen att se under julen:

New York

London

Semestra och uppleva:

Jamaica

Italien

Barcelona

Madrid

Saker jag vill ha:

Ett rum som garderob

Bubbelbadkar

Pool (utomhus)

Sommarställe utomlands

En vän med sommarställe ute i skärgården (orkar ju inte hålla på med sånt själv)

En helg på Hasseludden

1-2 barn

Köpa villa eller radhus

Körkort


+ massa mer


Undrar vad man gör när man gjort allt detta??? Hmmm...

Av beccis - 16 november 2008 15:26


Igår när jag stod ute pch rökte stod jag och tänkte på hur mysigt det vore om vi fick en vinter med mycket snö. Så där mycket så man måste pulsa fram genom snön för att komma fram...


Så idag när jag står mitt uppe i kanelbullebakandet så började det snöa. Hur mycket som helst! Tyvärr ärdet ju fortfarande för varmt för snön att ligga kvar men vi fick lite vitt på vår gräsmatta. Alltså vår gräsmatta, vår egen snö...Eller hur? Så, nu har vi alltså haft egen snö på vår uteplats. Riktigt kul om det blir mycket snö i vinter så vi får massor av snö inne på vår uteplats =)



Av beccis - 14 november 2008 22:31


Fan va trist det är att bara sitta hemma en hel dag. Kommer snart klättra på väggarna. Jag roade mig ett tag med att vara med och sjunga med på singing bee. Jag gick vidare och vann 15000. Tyvärr får jag ju inte ens njuta av priset! Dåligt!!!


Hmmm...Undrar vad jag ska göra nu. Undrar om vi har några roliga tecknade filmer hemma. Måste ha nåt att skratta åt innan jag blir helt tokig...

Av beccis - 14 november 2008 13:57


Fick för mig för en stund sedan att jag säkert bara inbillat mig att jag mår dåligt och att det egentligen är så att jag bara är en dålig och lat människa! Därför började jag ta itu med några kartonger från förrådet eftersom allt inte blivit uppackat ännu. 

 Det som skulle upp var egentligen bara några böcker, plus att jag tänkte gå igenom några av de andra kartongerna (hittade föresten mina ridkläder som varit borta i flera år). Nu, 3 kartonger senare känner jag mig yr och illamående plus ännu tröttare.

     

                                         Jävligt dumt Beccis!!!

Av beccis - 14 november 2008 11:22


Nu har jag fixat en tid till Balthazar för en kastrering. Ska bli så skönt när han förhoppningsvis slutar vara en jobbig katt som vill sätta revir överallt. Det jobbiga är bara att jag ska vara på bagarmossenkl 7 på morgonen. Måste försöka fixa nån som kan köra...I värsta fall blir det taxi.


Ligger fortfarande hemmaoch känner mig död. Hele kvällen igår låg jag och halvsov i soffan och sen gick jag och la mig vid 23 tiden. Vaknade 11 timmare senare fortfarande helt död, och ingen som är hemmaoch tar hand om mig eftersom Micke måste jobba fast att det inte ens är hans vecka. Stackars Beccis =(

Av beccis - 13 november 2008 19:26


Jag har kommit på årets måste för julen. Jag vill ha Tomtesläden och alla renarna som dekoration. Har sett såna förut men nu vet jag inte vart man kan få tag i det. Jag menar alltså sån dekoration som man ställer på ett bord, itne nån bild eller nåt. Vissa har julkrubban, jag vill ha släden men alla renar. Och itne vilken somhelst, jag vill ha en där alla renar ser olika ut. Dom heter ju olika saker och bör därför se olika ut. Antar att det finns hur mycket som helst av det i USA men här i Sverige lär det vara lite svårare att få tag i.


Om ni av någon händelse skulle råka springa förbi något sådan eller vet vart man kan få tag i det så säg till =)

Av beccis - 13 november 2008 18:58


Då var man hemma med feber igen. Sen jag fick tillbaka magsåret verkar det som attmin kropp lägger av vid minsta fel. Jag har inte speciellt mycket feber men ändå är jag helt sänkt. Som direkt när jag kom hem från jobbet igår, samma sak idag när jag gick hem från jobbet. Får ligga hemma och kurera mig under helgen helt enkelt.


Om jag orkar ska jag försöka ta itu med alla kartonger som är kvar ute i förrådet. Kan vara dags att få upp sakerna =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards