Beccis

Alla inlägg under oktober 2008

Av beccis - 12 oktober 2008 18:50


Har kollat på Hellboy 2 idag och i en scen super han och hans polare sig fulla och snackar kärleksproblem - " I would give my life for her, but she also want me to do the dishes."


Hahaha...vi kvinnor kanske är för hårda mot våra män???

Av beccis - 12 oktober 2008 18:40


 Igår fick jag lära mig en massa saker om familjen Cofre som jag inte viste. Vi kommer från grund och botten från Spanien. Även familien Rivera, som är min farmors sida kommer från Spanien. Så..Jag är egentligen inte halvchilenare, jag är halvspansk. De ni!

 Namnet Cofre stavas egentligen Jofre, men någångång längre bak i tiden blev namnet felstavat då man flytt från Spanien till Chile (detta var under Francos tid).

 Vi har ett eget släktvapen från båda familjerna men eftersom det bara är faders namn som vandrar vidare så är Riveras familjevapen inte speciellt intressant eftersom det inte tillhör mig. Jag vågar inte säga att detta är helt säkert men på de sidor jag och Manolo kollade på så var familjen Cofre (Jofre för att vara petig) en högt uppsatt familj, antigen riddare eller adlig... Vet inte riktigt...Tydligen så gick nåt fel eftersom familjen Cofre idag är fattiglappar =)

 Vilket fall som helst så ska Manolo fixa fram ett familjevapen att ha hemma eftersom detta fortfarande finns kvar och han har blivit tillfrågad om att skaffa ett sånt från andra släktingar.


Fick redapå massa annat oxå men de orkar jag inte skriva här...




Av beccis - 9 oktober 2008 23:17


Idag hade jag jobbat i ca 1 timme då jag kände att jag gjort mitt för dagen. Jag va ensam fritidsledare på jobbet och sen blev det kaos. Några killar va på väg att börja bråka med en annan kille. En tjej prang omkring och va ledsen pga av en kille i hennes klass, han i sin tur va ledsen pga en kille i en annan klass och hade då tagit ut detta på tjejen. Förutom detta va det ungdomar som hoppade i möblerna och sprang omkring i korridorerna. Allt detta va jag tvungen att styra upp medan det fanns andra vuxna i skolan som hellre ville dricka sitt kaffe. Jag blir så trött!!!


Hahahaha....Tillbaka till killarna som ville bråka med en annan kille. Mitt sätt att lösa problemet var inte att ta tag i dessa killar och släpa ut dom eftersom detta inte skulle ha fungerat när det gäller killar som är större än mig och har en viss släng av bokstavskombination...Typ allt mellan A-Ö.

 Jag sa helt enkelt att om dom börjar bråka så måste jag ställa mig imellan och då slutar det med att det är mig dom kommer att slå ner och det är ju inte så kul för mig eftersom jag enligt dom inte ens är lång nog för att åka fritt fall på gröna lund =) Säga vad man vill om konflikthantering men det fungerade ju iaf =D


Av beccis - 8 oktober 2008 21:19


Har du nångång tänkt på att alla som jobbar på t ex synsam bär glasögon??? Jag undrar då om det står i jobbanonsen att man måste ha synfel för att kunna söka jobbet? Eller är det så att har man inget synfel så får man gå omkring med glasögon med vanligt glas i? Eller är optiker hypokondriker och använder glasögon för minsta lilla synfel??? Hmmm...Jag undrar...


Det kan självklart vara så att detta bara ett ett försäljningsknep men det låter lite väl löjligt. Men får att spåna vidare funderar jag på om man jobbar som säljare på Stadium, får man då inte ha på sig Intersport-kläder under arbetstid? Om man jobbar på "Adidas store" får man då inte ha t ex Nike skor på sig?

 Och om det nu är så, hur långt sträcker det sig? Får man ha kläder köpta på Åhlens på sig om man jobbar på HM? Får säljare på Guldfynd vara personer som själva inte tycker om att bära smycken???


Eftersom jag diskuterade detta med Jessica på jobbet så spårade vi ut lite och kom helt plötsligt in på "Singing Bee". Där blir ju deltagarna uttagna innan programmet börjar och sen "råkar" dessa vara personer som finns i publiken från början av programmet...Väldigt fiffigt! Iallafall, i böjan av ett program sjunger hon som är programledare en sång och sen går hon ut i publiken och de personer (dessa är då redan uttagna) som sjunger rätt text får medverka i programmet. Om en av dessa redan uttagna personer sjunger fel text då, åker dom ut ur tävlingen då redan innan programmet ens hunnit börja? Det borde ju egentligen vara så...Eller är det fusk?



Av beccis - 8 oktober 2008 00:14


Är heeeelt såld på den här nya serien som började i söndags. Det va på tiden att det började nåt vettigt på tv. Nä..kanske ska sova lite =)

Av beccis - 6 oktober 2008 22:31


 Jag blir så jävla less ibland!!!!



(va bara tvungen att avreagera mig lite)

Av beccis - 6 oktober 2008 17:06


Personalmöte på morgonen, väldigt kul när personalgruppen inte går ihop!


Kommer ner till Nyboda och får huvudvärk...Kommer då på att jag hade huvudvärk hela förra veckan. Den kom när jag va på jobbet och försvann när jag gick därifrån. Kan det bero på att den jävla luftkonditioneringen inte funkar???


Gick hem till mamma för att ta ut hundarna och sitter nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till Krusis för mitt kvällspass. Dagens skoj på gården blir kondomgipsgjutning =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards