Beccis

Alla inlägg under juni 2009

Av beccis - 11 juni 2009 11:33


Men det är knappt. Fy fan vad jobbig balen va i år. Personal som skulle jobba hela natten kommer samma dag och säger att dom behövde gå tidigare. Underbart tycker jag...NOT!


Aja, förutom det funkade det bra. Vi hade världens bästa ordningsvakter där under hela kvällen som hjälpte till med hur mycket som helst. Dom va verkligen toppen! Nu tycker jag om ordningsvakter igen, haha. Nej,men allvarligt. Vakterna som jobbade igår var guld värda. Fy fan va bra dom va! Nu vill jag ha samma vakter till varje bal.


När jag väl kom hem 04 i morse (jobbat sen 10) sp kunde jag inte sova. Det värkte så mycket i kroppen så jag sov kanske 20 min åt gången, vid 10 tiden i morse gav jag upp! Tur att man är ledig tills på måndag =)


Men, det otänkbara har hänt! Jag får ett samtal under natten. Det är min chef som ringer och säger att min favvorestaurang brinner. Kan ni tänka er hur det känns? Pizzahörnet är förstört!!! Vad fan ska jag äta för nåt nu tills dom har fått ordning på allt? Jäkla skit säger jag bara!!!



Av beccis - 9 juni 2009 22:32


Som ni kanske förstått är det dags för årets bal imorgon. Detta innebär ju endel förberedelser dagarna innan. Idag var det dags att ta tag i de röda mattorna som ska vara vid entréerna.


Dessa mattor är inte vikla som hellst, de är nämligen samma mattor som användes till Tårtans begravning. Alltså Tårtans mattor. På hans begravning fanns dessa mattor utanför kyrkan fasttejpade med matttejp. För er som inte vet vad detta är för tejp så kan jag bara säga att ni ska vara glada för det. Vilken jävla tejp!!!


Mattorna var nämligen ihoprullade med denna tejp som fortfarande satt kvar på undersidan. Jag och Lina låg på golvet ochdrog, svor, fastnade med kläder och oss själva, svor lite mer osv. Fy fan vad vi höll på. Samtidigt håller vi på att dö av garv eftersom det är ju så typiskt att när det är något som har med Tårtan att göra så känns det verkligen som om att han är där bredvid och asgarvar minst lika mycket själv eftersom det är han som jävlas med en. Det var ju så typiskt honom!


Kul hade vi iaf. Alla som såg på hade också väldigt roligt. Speciellt när Lina gapade om att hon satt fast och jag gapade om att jag skulle klä av mig naken (det var väldigt varmt)...


Jag hoppas morgondagen går smidigare än vad det gjorde med mattorna =)



Av beccis - 7 juni 2009 11:29


 Igår va jag ute med kusinerna, varav ena precis fyllt 18 år. Men det visar sig ganska snabbt att det knappt finns några 18 ställen kvar inne i stan, eller så är det jag somblivit för gammal och inte har någon koll.

 Iaf, det brukar inte vara något problemeftersom vi andra va 23 år men inte en enda vakt ville släppa in oss. Vi var på ställen som var i princip helt tommaoch ändå fick vi inte komma in.Sånt tycker jag är otroligt muppigt. Det är ju inte så att domblir av med tillståndet direkt,och en 18 åring på ett ställe förstör inte för någon. Hatar när vakter ska stå och spela viktiga. Aja, men till slut hamnade vi på en bar i gamla stan så det fick duga.  


Konstigt nog verkar inte Micke ha förståelse för hur irriterad jag blev över detta. Säkert bara för att han själv är vakt. Typiskt!


Nu ska jag gå och bli polare med varenda vakt runt om i stan så jag kommer in överallt, oavsett sällskap!




Av beccis - 3 juni 2009 09:40


Jag har alltid sagt att jag är en himla rolig människa, men det verkar itne som om folk förstår det. Nu har jag till och med fått ett inlägg i min väns blogg om hur fantastiskt rolig jag är =) Läs och begrunda, jag är helt underbar! Hahahaha


http://skrotan.bloggagratis.se/2009/06/03/1729348-samtal/

...

Av beccis - 2 juni 2009 19:05


Orkar egentligen inte skriva något inlägg. Ska skriva så fort jag får lust. Just nu lekar jag med vårt Wii fit. Återkommer en annan dag...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards