Beccis

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av beccis - 11 januari 2010 23:37


Vet inte riktigt om det är nåt att skratta åt eller inte men jag kan inte  sluta le åt allt som hänt idag =)


Runt 13.30 tiden kommer Jennifer tillbaka till nyboda efter att ha haft grupp i dalskolan, på vägen tillbaka råkar hon köra in i en annan bil. Den bilen får inga skador men döremot får hennes bil ett hål pga den andra bilens dragkrok...


En timme senare kommer Carita tillbaka till nyboda efter ett möte på Värmdö. Hon ser lite halv skärrad ut, hon har nämligen råkat glida in i bilen framför och den bilen fick en liten skada plus att bilen hon körde också fick en skada... Problemet är bara tt bilen hon körde var MIN bil!!!

Hahahaha. Stackars Carita har alltså inte vågat ringa mig eftersom hon ville att jag skulle gå och oroa mig för skadan så lång tid innan hon var tillbaka. Nu är det ingen större skada utan bara i plasten framtill men det var bara att sätta sig och ringa försäkrningsbolaget... Tur att jag till slut beslutade mig för att skaffa helförsäkrning istället för halvförsäkring som jag tänkt från början.


Hahaha. Jag kan ju säga att dom flesta på jobbet hade svårt att hålla sig för skratt. Så typiskt att det skulle vara just min bil och att jag bara haft den i 2 veckor.  Det är snarare så att mina kollegor gått och väntat på att jag ska krocka min egen bil nu när jag precis har fått mitt körkort, inte att någon annan skulle krocka den åt mig.

Chefen såg ganska road ut över att två av hennes anställda lyckats krocka på samma sätt inom loppet av 2 timmar...


Aja, när jag sedan kommer hem från gården på kvällen sitter Micke i telefonen. När han lägger på ser han ganska skakig ut (jag känner att jag sett ganska många skärrade människor idag) .

Han säger att det var hans bror i telefonen, hans äldre bror på hans biologiska pappas sida. Det visade sig att hans bror fått reda på att han hade en lillebror förra veckan och nu tagit mod till sig och kontaktat Micke.  Nu har dom bestämt att dom ska hålla kontakten och att dom ska träffas senare den här månaden.


En heeelt sjuk dag måste jag säga!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards