Beccis

Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av beccis - 21 augusti 2011 22:41


I år är inte min önskelista så lång, jag önskar mig endast en sak...

En man...


Han ska ta hand om hemmet: städa, laga mat, ta hand om tvätten m.m

Jag vill även att han ska vara bra på att massera och han ska gör detta när jag ber om det, massera min rygg, nacke, fötter osv...


Han ska även uppskatta mig, ge mig komplimanger, kunna tillfredställa mina behov, behandla mig som en gudinna och älska mig precis så mycket som jag är värd att bli älskad.


Förutom detta ska han tjäna bra med pengar men inte jobba så mycket (han måste hinna med mig och ta hand om hemmet). Han ska ha massor av egna vänner (gärna vettiga sådanna) som han träffar ganska ofta så jag inte tröttnar på honom, det är viktigt att vi båda två kan ha ett varsitt privatliv utan varandra men ändå känna oss trygga med varandra. Han ska kunna diskutera och lyssna. Han ska förstå att det jag säger i 9 fall av 10 är rätt.


Han bör även vara en rolig person, men inte överdrivet. Han bör komma bra övernes med mina vänner. Han ska vara en stabil person som man kan lita på och vi ska kunna prata om allt.


Sist men inte minst vill jag att han ska vara minst 170cm lång, minst 25-26 år gammal, men gärna runt 27 uppåt (dock absolut max 32-33år gammal). Han ska vilja bilda familj inom snar framtid. Han ska tycka att familjen alltid är viktig men inte på så sätt att man alltid ska hålla på att träffa släktingar till höger och vänster så fort tillfälle ges. Han bör inte vara för tanig, men heller inte för tjock. Han ska vara hälsomedveten, alltså träna men samtidigt kunna äta tex pizza o godis. 


Han ska tycka om tatueringar och bilar - men inte på ett överdrivet sätt.

Han får gärna tycka om tv-spel av olika slag men pc-spel går helt bort!

Han ska föredra solresor framför skidresor, sånt får han dra med sina polare på. Han ska tillåta mig att shoppa och bestämma över inredningen hemma... Han ska alltid finnas där när jag behöver honom som mest, han ska vara en trygg famn att få lägga mig i, och se till att jag alltid känner mig trygg och älskar även om vi går igenom ett världskrig tillsammans.


Han får inte vara för mesig som person, utan han måste visa lite pondus och att han ska stå på sig när det är nödvändigt så jag inte kör över honom (då kommer jag tröttna på honom). Vi måste kunna bli osams med vetskapen om att vi alltid löser våra problem och när dagen väl tar slut är det fortfarande vi två.


Ja, som du ser Tomten så har jag bara en önskan på min lista i år. Jag vore tacksam om du kunde fixa det här i julklapp till mig. Jag har trots allt varit väldigt snäll i år =)


Mvh Rebecca

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards