Beccis

Alla inlägg under maj 2008

Av beccis - 15 maj 2008 20:54


Ringde Micke idag från jobbet för att be honompåminna mig om att vi måste se hockeyn imorgon. Matchen mellan Canada och Sverige...Då la han på luren. När jag sedan ringde upp så påstod han att det bröts. Sen när jag nämnde hockeyn igen så "bröts" det...Igen!  Jisses, det måste fattas minst en gen i hans kropp! Hockey är ju till och med en av de få sporter som faktiskt är en riktig sport för bövelen!!!

Av beccis - 11 maj 2008 16:10


 Det är märkligt när man kommer på att helgen går långsammare än vad vardagarna gör. Det känns som om man bara väntar på att helgen ska vara förbi så man kan sätta igång och jobba igen och innan man vet ordet av så är det helg igen. Skumt det där... Det kanske är nåt fel på mig? hmmm....


Aja, nu har jag varit och sett djungelboken på stadsteatern med min mammaoch mormor. Väldigt kul faktiskt. Bagheera var en transa, Baloo var en sportfåne med ölkagge, Sherikhan var en skinhead och aporna...Ja, det va bratzen! Haha. Klockrent!!!

Av beccis - 9 maj 2008 22:45


Idag har jag för första gången i år tagit en kall öl i solen på en uteservering =) Väldigt trevligt! Åkte in med Hille och sen kom även Bine dit. Efter det drog vi hem till oss och satte oss på balkongen och drack öl istället och sen färgade Hille mitt hår svart. En trevligt dag med andra ord.


Hille har förövrigt fått anställning på samma väktarbolag som Micke...Haha. Stackars Salut! Vad har ni gett er in på???


Imorgon ska jag träffa Vero och på söndag ska jag, mamma och mormor se djungelboken på statsteatern. Fullt upp =)

Av beccis - 8 maj 2008 18:44


Äntligen!

Eftersom jag jobbade på valborg (Maries dag) så jobbar Marie åt mig ikväll...Och sen är jag ledig den här fredagen så jag är långledig! Så skönt!!!


På lördag ska jag träffa min Vero, då ska vi ut och äta middag och dricka ett par öl och bara snacka lite skit m.m plus fira att jag fått fast anställning =) Kul med lite tjejkväll, som på den gamla goda tiden så Vero bodde på söder. En typisk helg för oss då var att vi skulle ligga i soffan o glo på film men det slutade med att vi fick lite långtråkigt och tog en krogrunda på söder istället, för att sedan bara svänga runt hörnet och vara hemma hos Vero igen. Det var tider det =)

Av beccis - 7 maj 2008 18:09


Hade besiktning på lägenheten idag. Eftersom jag jobbade fick Micke ta hand om detta. Svenska bostäder skrev anmärkningar på fettfläckar på tapeterna m.m och påstår att vi ska stå för detta. Det roliga är att vi felanmälde detta när vi flyttade in och då tyckte dom att vi fick leva med det och nu vill dom att vi ska betala för vad förra boende har skadat. Jag blir tokig!!! Får se vad dom säger imorgon när jag pratat med dom,annars får man väl dra nytta av hyresgästföreningen!


Förutom detta gick han och anmärkte på saker som redan stod med i förra besiktningspapprena, det vore ju smart om han hade haft med sig dom när han kom hit, istället för att hålla på att skriva om det på nytt. Trött man blir ibland...

Av beccis - 5 maj 2008 22:39


Grattis till mig!


Idag har jag skrivitpå nya anställningspapper så från den 14:e juni då mitt vikariat går utså är jag tillsvidareanställd på Tyresö fritidsgårdar, samt med löneökning  =)





Av beccis - 4 maj 2008 18:40


Efter att i helgen både träffat påmin far och min kusin kom jag fram till att jag kanske ska bevaka min chilenska sida lite, så idag har jag och Micke stått och gjort empanadas (chilenska piroger)....


Smarrigt!  =)

Av beccis - 1 maj 2008 13:18


Gårdagens arrangemang gick riktigt bra. 250 ungdomar inne på discot + de ungdomar som hjälpte till + personal. Enligt mina fältande kollegor var detta det lugnaste valborg hittills när det gäller supande ungdomar ute vid eldarna, även polisen tyckte att det hade varit en bra kväll.


Idag ska jag bara ta det lungt och andas ut lite, imorgon är det dags att börja spåna på sommarverksamhet.


Kanske ska till Erotikmässan och hälsa på Henke idag om han jobbar =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards